Propostes de salut

L’Astrid, especialista en cuina saludable i esportiva i participant del Banc de Temps de Vilafranca del Penedès, ens convida a participar en els tallers de cuina que realitzarà aquest mes de febrer. Una ocasió ideal per endinsar-nos en diferents tècniques i aliments com les algues, l’elaboració de begudes isotòniques, pizzes i salses saludables.

A part del xec pel servei, en el cas dels participants del Banc de Temps, només hauran d’aportar els diners destinats a pagar els ingredients. El preu pels ingredients de cada taller són: Pizza (infants) 5€/persona, Salses 3€/persona, Isotònics 3€/persona, Algues 4€/persona.

No us ho podeu perdre! Per fer les inscripcions i més informació podeu contactar amb l’Astrid mitjançant el correu electrònic  info@vitampleni.cat   o per telèfon (935386151 – 610952248).

Aprofitem per felicitar a l’Astrid pel seu llibre presentat recentment, Sport & Cook. Menjar més natural per aconseguir millors resultats en l’esport, publicat per Viena Edicions l’octubre de 2015.

clip_image002clip_image002clip_image002clip_image002

Anuncis