1a Trobada de l’any del Banc de Temps

Ahir dijous 26 a les 17h a la Sala d’Actes de la Fassina es va celebrar la 1a Trobada del Banc de Temps d’aquest any.Tot i la previsió de neu i pluja, van venir 6 participants que estaven molt motivats i aportaren bones idees. Cadascú va explicar, les seves ofertes i demandes. Aquest fet va ser molt útil per a establir nous contactes i futurs intercanvis.

Es va fer balanç d’aquests gairebé dos anys de funcionament del Banc de Temps. I s’explicaren algunes de les novetats per millorar i donar més presència a les xarxes.Com que el 8 de març farà dos anys que el Banc de Temps funciona es té previst fer una Trobada per celebrar-ho i es demanà col·laboradors/es per organitzar aquesta activitat. Se’ls retornarà amb hores del banc del temps les hores que hi hagin dedicat.

El Diosdado, un dels nous participants al Banc de Temps, es va donar a conèixer. En Miquel va presentar la seva proposta d’activitat grupal sobre Linux i programari  i va tenir bona acceptació. La Tina, l’Olga i la Pilar es van animar a organitzar noves activitats grupals de  manualitats i aprendre conductes posturals. I a la Montse li va agradar molt el fet que hi hagués un clima de més confiança ideal per compartir les vivències dels intercanvis.

Per acabar la Trobada res millor que un bon berenar! Gràcies per la vostra assistència i animem a la resta de participants a venir a les properes Trobades.

20170126_182440

Anuncis