TALLER DE CUINA PER A CELÍACS

polenta_marc17_banc_temps

Novetat per aquest mes de març! Ja tenim aquí un nou taller de cuina saludable de l’Astrid. Recordeu que els participants del Banc de Temps el teniu a preu de cost.

Cada vegada hi ha més persones a qui els diagnostiquen al·lèrgia o intolerància al gluten. Tanmateix, a vegades no ens ho han diagnosticat però descobrim que el nostre cos no ho digereix prou bé. Hi ha altres opcions de cereals més enllà del blat i la civada (avena) que també són nutritius, energètics i sense gluten. Un d’ells és la sèmola de polenta de blat de moro. En aquest taller aprenem 3 receptes diferents de cuinar-la, com a primer plat, com a plat únic o fins i tot com a un postre dolç. Anima’t a descobrir-hi noves alternatives a la cuina, a més de passar-ho bé podràs degustar per sopar tot allò que haurem cuinat.

Cal inscripció prèvia per control d’aforament. Les places són limitades i es seguirà rigurós ordre d’inscripció.

Pots inscriure’t escrivint per mail a info@vitampleni.cat, per telèfon al 935386151, per whatsapp al 610952248 o presencialment al nostre local vitampleni. Vitampleni es reserva el dret a anul·lar o posposar el taller en cas de complir amb el mínim d’inscripcions.

Anuncis