Festa del Temps

20170617_111636.jpg

El dissabte dia 17 de juny al Parc de la Catalana a la Barceloneta es va celebrar la II Festa del Temps. La jornada arrencà al matí amb diferents tallers i a la tarda hi van haver espectacles en viu: dansa, teatre, música, etc. Es va trobar informació sobre tots els bancs de temps de Catalunya. Tot va anar a càrrec dels mateixos usuaris i usuàries dels bancs de temps i al millor lloc, al mateix costat de la platja.

Alguns dels Bancs de Temps del Penedès també hi vam col·laborar. Des de BDT Vilafranca vam anar-hi un grup com a visitants tastant algunes de les activitats i a més, el Jordan va realitzar un taller d’Osteopatia Orgànica que va tenir molt d’èxit. El Banc de Temps de Sant Sadurní d’Anoia també hi va estar present amb un taller de Bombons i participant activament en l’organització de l’acte.

Va ser una experiència molt interessant. Iniciatives com aquesta ajuden a promoure i demostrar que els Banc de Temps al territori català són molt actius i que val la pena formar-hi part. GRÀCIES als organitzadors i a tots els participants per haver-ho fet possible!

 

Anuncis