Èxit de participació a la “Xerrada d’Economia Vital”

El dijous passat dia 5 d’octubre vam iniciar les activitats d’octubre del Banc de Temps. En Jordi Margarit, economista i membre del BDT Vilafranca, va dinamitzar la “Xerrada d’Economia Vital”. De manera molt didàctica i entenedora ens va apropar al món de l’economia. Una vintena de persones, membres del Banc de Temps i públic en general, van assistir a l’activitat. Es va parlar de conceptes com els tipus de capital, els ingressos actius i passius, l’estalvi, la bombolla financera… I va permetre que cada participant dissenyés el seu propi mapa personal per poder arribar a “el tresor” (la llibertat financera) al llarg de la vida. El Jordi ens va ajudar a fer més senzill una complexitat com és el món financer i motivar-nos a la reflexió.

Si algú s’ha quedat amb les ganes de conèixer més el tema i vol rebre assessorament personalitzat, podeu demanar el seu servei en el BDT Vilafranca.

** Recordeu que la propera activitat del mes d’octubre serà el Tasta Llengües en Francès (Grup de Conversa en llengua francesa) el proper dimecres 18 d’octubre a les 19h a l’Escorxador**

Anuncis