Activitats de novembre del BDT Vilafranca

El Banc de Temps de Vilafranca continua les activitats per aquest mes a l’Escorxador de Vilafranca. Organitza dues xerrades: Turista o viatger?, Com et sents? i el grup de conversa Tasta llengües en francès totes elles dinamitzades pels propis participants del Banc de Temps que ofereixen aquests serveis.

La Xerrada Turista o viatger? tindrà lloc el dijous 9 de novembre de les 19h a 20’30 hores i es parlarà de com preparar un gran viatge. Es donaran consells de què posar a la motxilla, coneixerem les diferències entre viatger i turista, en definitiva, aprendrem els passos a seguir per organitzar un viatge amb èxit. Estarà dinamitzada per en Josep Amell, apassionat pels viatges i membre del Banc de Temps Vilafranca.

Per quarta vegada es realitzarà l’activitat Tasta llengües en francès el proper dimecres 15 de novembre de les 19h a les 20’30 hores. L’activitat serà dinamitzada pels  participants del Banc de Temps que ofereixen el servei de conversa en aquesta llengua.

La Xerrada Com et sents? serà dimecres 29 de novembre de les 19h a les 20’30h i  s’aprendrà a afrontar les diverses adversitats de la vida que no es poden controlar. Anirà a càrrec d’Anna Cuixeres, experta en tractaments emocionals de pèrdua i dol i membre del Banc de Temps.

Les activitats estaran obertes a tothom i les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar un aliment (sucre, farina, oli, conserves) que serà destinat al projecte Rebost Solidari gestionat per l’Associació Ressò.

Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al Servei d’Ocupació i Formació – La Fassina, poden trucar al 938171995 i demanar per Gemma Bertran o enviar un missatge al correu electrònic gbertran@vilafranca.org.

 

Anuncis