DARRERA SESSIÓ DE LES TERTÚLIES VIRTUALS DES DE L’EXPERIÈNCIA VITAL

Ahir dijous, 1 de juliol, al vespre va tenir lloc la darrera sessió del grup de Tertúlies virtuals del Banc de temps de Vilafranca del Penedès. Les seves dinamitzadores, Olga Medina i Montse Bueno, van convidar a tothom a la reflexió del mes: “Què és la creativitat? Ets creatiu/va?”

A partir d’aquestes preguntes es va iniciar la tertúlia. I entre totes i tots es va arribar a la conclusió que hi ha molts factors que incideixen perquè neixi una idea i per tant, siguem creatives. Quan diem factors ens referim a virtuts, coneixements, habilitats… que estan dins el nostre cos i que connecten amb l’emoció, per donar lloc a un benestar general de la persona creativa. La creativitat és inesgotable i com és posa en pràctica més i més se’n té. Durant la sessió cadascuna de les participants va donar a conèixer les seves habilitats o experiències artístiques, i alhora totes juntes van donar vida a uns moments compartits on la CREATIVITAT ERA LA PROTAGONISTA!

MOLTES GRÀCIES Olga i Montse per haver fet possible cada mes una trobada des de casa amb tanta màgia, complicitat, saviesa, alegria, plena de vida i on les EMOCIONS han estat el motor per activar cadascuna de les trobades virtuals. US ANIMEM a continuar amb l’activitat i si s’escau en un nou format perquè l’experiència ha valgut MOLT la pena. ENDAVANT ARTISTES, A SEGUIR BRILLANT! 😉