L’HORA DELS ADÉUS AL GRUP DE CAMINADES DEL BDT VILAFRANCA

Ahir a la tarda va tenir lloc la darrera de les caminades organitzades des del Banc de temps de Vilafranca del Penedès, sota la gestió municipal. Carles Parés, el guia del grup va determinar un recorregut sorpresa que va tenir com a punt de sortida el barri de l’Espirall. Aquest barri vilafranquí fou on va néixer l’any 2015 el Bdt Vilafranca del Penedès, per tant va ser una caminada molt especial i emotiva. L’itinerari triat per aquesta ocasió va ser la “Vinya pintada” obra de l’artista Almirall Llusià, al municipi de la Granada.

Una desena de caminaires van poder gaudir de la passejada entranyable del Penedès a la tardor i compartir instants de germanor entre els companys del banc. Es va veure pondre el sol i alhora donar la benvinguda a la lluna, una bona metàfora del què serà la nova etapa al Bdt Vilafranca a partir del dia 2 de novembre del 2021. Deixem enrere una trajectòria de 6 anys gestionat des de l’Ajuntament de Vilafranca i abracem amb força el canvi de gestió per part d’un grup de participants del propi banc, que il·lusionats volen continuar endavant amb la iniciativa.

Comença un nou dia 🙂 Preparats i preparades? https://youtu.be/m6AgHyxqyb0

Per a més informació de la ruta: https://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-12259-cat…https://mediambient.vilafranca.cat/…/passejada-els-pujols