CESSIÓ DE MATERIALS AL NOU EQUIP GESTOR DEL BDT VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Des del 8 de març del 2015 fins el 31 d’octubre del 2021 s’ha gestionat i dinamitzat el Banc de temps de Vilafranca del Penedès des del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Aquesta acció ha estat subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als barris. I cofinançada pel Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

Davant la impossibilitat de continuar gestionant-lo des de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès per no disposar del finançament des del Servei d’Ocupació de Catalunya que el feia possible, es planteja la possibilitat de continuar amb la iniciativa, establint una nova estructura de gestió mitjançant un grup de persones del membres del Banc del temps que tenen intenció de seguir al capdavant de la iniciativa a partir de l’1 de novembre del 2021.

Avui dilluns dia 25 d’octubre del 2021 a les 11 hores del matí a la seu del Servei d’ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, ha tingut lloc la signatura del cessió de documents generats al llarg dels 6 anys de gestió municipal del Banc de temps de Vilafranca del Penedès. Gerard Arnan i Olivella com a representant del nou equip gestor que continuarà amb la iniciativa del banc se n’ha fet càrrec. Amb aquesta acció es dóna el pas definitiu de nova gestió de la iniciativa d’intercanvi i xarxa d’ajuda mútua, que serà efectiva a efectes pràctics el proper 1 de novembre.

Moltes gràcies per la vostra confiança i participació durant els 6 anys de gestió municipal. Esperem que segueixi actiu aquest sistema gratuït d’intercanvi de serveis, tasques puntuals, habilitats, coneixements i relacions entre persones, que pren com a unitat de valor i de canvi: EL TEMPS 🙂