Presentació

El Banc de temps de Vilafranca del Penedès es posa en marxa a principis del 2015 fomentant noves formes de convivència i relació basades en la participació, intercanvi i xarxes de cooperació. 

Es tracta d’un sistema gratuït d’intercanvi de serveis, tasques puntuals, habilitats, coneixements i relacions entre persones, que pren el temps com a unitat de valor i de canvi. La mesura dels intercanvis és l’hora, amb independència del tipus de serveis que s’intercanviïn.

cartell A4 banc de temps 2017provesAmb l’eslògan: El teu espai d’intercanvi. Valorem el teu temps. Apunta-t’hi!, el Banc de temps de Vilafranca del Penedès es presenta i convida a participar a tothom que sigui major d’edat, comprengui i accepti el seu funcionament.

Aquest projecte ha estat creat i el gestiona l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, des del Servei d’Ocupació i Formació – La Fassina, en el marc del Programa Treball als barris. “Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte de Treball als Barris”.

 

 

Anuncis